Жорстоке вбивство пенсіонерки на Кіровоградщині

Листопад 26, 2012 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

Працівники Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали підозрюваних у скоєнні вбивства, що сталося навесні цього року.

Приводом до розправи із 73-річною місцевою жителькою, як з’ясувалося, стало бажання зловмисників отримати кошти на алкоголь.
До міського відділу міліції надійшло повідомлення про виявлення у одному із будинків тіла господарки помешкання з ознаками насильницької смерті. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Навіть досвідчених правоохоронців вразило побачене, адже невідомі холоднокровно перерізали старенькій горло.
Працівники міліції доклали чимало зусиль для розкриття тяжкого злочину, і, як результат, через кілька місяців вийшли на слід підозрюваного та його спільника. Ними виявилися 29- та 26-річний непрацюючі чоловіки. Раніше вони проживали у районному центрі, а після скоєного виїхали до сусідньої області, де їх і затримали оперативники.
Правоохоронці встановили і обставини скоєння злочину. Одного вечора молодики розпивали спиртні напої у компанії знайомих. Коли алкоголь закінчився, вони вирішили віднайти кошти на продовження застілля. Під їх приціл потрапило житло пенсіонерки.
Один із чоловіків проник через вікно у помешкання та почав вимагати у жінки гроші. Інший тим часом вартував біля дверей кімнати, аби потерпіла не мала змоги втекти та звернутися за допомогою. Коли жінка відмовилася віддати кошти, зловмисник ударив стареньку ножем у живіт. Після такого аргументу бабуся показала молодику, де зберігались заощадження. Забравши кілька сотень гривень, він перерізав пенсіонерці горло, щоб приховати свої злочинні дії.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Підозрюваних затримано у порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool