Жителю Кіровоградщини «світить» черговий строк за зберігання наркотиків

Березень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1316 | Коментарі: 0

Працівники Маловисківського РВ УМВС України в Кіровоградській області виявили факт незаконного зберігання наркотичних засобів 28-річним жителем одного із сіл району. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Під час огляду домоволодіння за письмовою згодою господаря правоохоронці виявили в одній із кімнат будинку на підлозі поліетиленовий мішок з подрібненою коноплею вагою близько двох з половиною кілограмів.

Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області. Наразі вирішується питання про порушення за цим фактом кримінальної справи за ч. 3 ст. 309 КК України (незаконне зберігання наркотичних засобів). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
За словами молодика, зілля він зберігав для власних потреб. Та працівники міліції перевіряють зловмисника на можливу причетність до збуту наркотиків.
До речі, чоловік не перший рік перебуває у полі зору правоохоронців. У 2011 році його було засуджено за скоєння подібного злочину до 3 років позбавлення волі з іспитовим терміном на 2 роки. Крім того, на даний час у суді розглядається справа також за фактом зберігання фігурантом наркотичних засобів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool