Жителя області поліцейські викрили у збуті психотропної речовини

Квітень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

У рамках кримінального провадження працівники поліції задокументували два факти продажу мешканцем селища Онуфріївка метамфетаміну. За такі дії особі може загрожувати покарання – від 4 до 8 років позбавлення волі.

Поліцейські отримали інформацію про незаконну діяльність місцевого жителя, яка у результаті перевірки знайшла своє підтвердження.

«Під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння зловмисника було виявлено 3 медичних шприци з вмістом речовини світлого кольору, ззовні схожої на метамфетамін, ацетон та кислоти. Вилучене направлено на дослідження. 41-річному раніше судимому чоловіку оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України», - розповів начальник Онуфріївського відділення поліції Віталій Кравцов.

У даний час вирішується питання про обрання відносно особи міри запобіжного заходу.

За матеріалами Онуфріївського відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool