Засуджено 19 працівників Маловисківської РДА та міського відділення поштового зв’язку

Квітень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1297 | Коментарі: 2

Маловисківським районним судом Кіровоградської області розглянуто кримінальну справу, досудове слідство у якій проводилось слідчим відділом прокуратури Кіровоградської області. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Вироком суду 19 працівників управління праці та соціального захисту населення Маловисківської районної державної адміністрації та міського відділення поштового зв’язку № 5 у місті Мала Виска засуджено до різних строків позбавлення волі з іспитовим строком.

Даних осіб обвинувачено в злочинах, передбачених ч.ч. 3, 4, 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 3 ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в комп’ютерах), ч. ч. 2, 3 ст. 358 (підроблення документів), ч. 1 ст.366 (службове підроблення) та ч.1 ст. 209 (легалізація (відмивання) доходів, отриманих злочинним шляхом) Кримінального кодексу України. Впродовж 2007-2009 років у складі двох злочинних організованих груп вони вчинили заволодіння чужим майном – коштами Державного бюджету України, що виділялись для виплат державних допомог сім’ям з дітьми та державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям - у сумі близько 700 тис. грн.
Вирок уже набрав законної сили.
Додамо, що з позицією слідства та обвинувачення щодо інкримінованих обвинуваченим злочинів, суд погодився повністю.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool