Залізничники привітали випускників та студентів Одеського коледжу транспортних технологій із ювілеєм

Листопад 09, 2012 | Новини | Переглядів: 1023 | Коментарі: 0

9 листопада 2012 року викладачі та студенти відділення «Організація перевезень та управління на залізничному транспорті» Одеського коледжу транспортних технологій відзначають 50-річчя від дня заснування відділення.

За пів сторіччя тут отримали освіту понад дві тисячі випускників, які сьогодні успішно працюють не тільки на залізницях України, а й у транспортній сфері інших країн.
Привітали колег та майбутніх залізничників зі святом в урочистій атмосфері делегація від Управління Одеської залізниці на чолі з начальником залізниці Миколою Луханіним. Звертаючись до присутніх, начальник Одеської залізниці побажав майбутнім випускникам снаги до навчання та невичерпного джерела енергії для того, щоб у майбутньому гідно прославити не лише свій навчальний заклад, а й Одеську магістраль.
Директор коледжу Йосип Дидишко висловив подяку керівництву залізниці за постійну підтримку матеріально-технічної бази коледжу та надання перших робочих місць випускникам. За кропітку щоденну працю директор подякував викладачам коледжу та побажав пишатися професією залізничника студентам.
На згадку про перший ювілей відділення «Організація перевезень та управління на залізничному транспорті» у внутрішньому дворі коледжу керівництво залізниці, коледжу та перші випускники висадили дерева.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool