За тиждень дорожники Кіровоградщини ліквідували 5521 кв.м ямковості

Травень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Протягом минулого тижня у Кіровоградській області на дорогах державного значення інтенсивно працювали підрядні організації ДП «Кіровоградський облавтодор» на ліквідації ямковості та тріщин. За цей час було ліквідовано 5521 м² ямковості, з них 4459 м² на дорогах державного значення та 1062 м² на місцевих дорогах.

Щоденно до роботи бралися 19 бригад. На забезпечення гарячим асфальтобетоном працювали 3 АБЗ – Канатово, Куцовка, Олександрія.
Ямковий ремонт гарячим асфальтобетоном проводився всіма райавтодорами та ДЕДами на основних маршрутах з великою інтенсивністю руху транспорту :
З початку року на ліквідацію ямковості витрачено 12 570,6 тис.грн. Середня вартість ямкового ремонту по Україні 440 грн..
Детальніше про щоденне проведення ямкового ремонту та відповідальних - у розділі Ямковий ремонт.
Крім аварійного ремонту дорожні організації області виконували:
Прибирання сміття у смугах відводу автодоріг - 300 км
Загальна площа прибраних територій – 915 га
Ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ - 16 шт
Встановлення сміттєзбірників – 12 шт
Фарбування огорож – 3400 пог.м
Побілка автопавільйонів - 16 шт
- На жаль, погода не дала змоги виконати ті обсяги робіт, які ми планували, але ми будемо намагатися якнайшвидше завершити ямковий ремонт на автомобільних дорогах державного значення, - зазначає начальник відділу з ремонту та експлуатаційного утримання автодоріг і штучних споруд САД Олексій Донченко. – Наступного тижня плануємо прискорити темпи, адже у нас ще залишається 37% уражених ямковістю площ автодоріг, за умови сталого фінансування та вчасного надходження матеріальних ресурсів.
Прес-служба САД у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool