З початку року кіровоградські податківці мобілізували до бюджетів усіх рівнів більше 1,3 млрд. грн.

Жовтень 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1020 | Коментарі: 0

Про це повідомив в. о. голови ДПА у Кіровоградській області Сергій Колотуха. За його словами, протягом січня-вересня нинішнього року завдяки тісній взаємодії із платниками податків кіровоградські податківці мобілізували до загального фонду державного бюджету 471,1 млн. грн. Темпи росту надходжень до факту відповідного періоду минулого року складають 114,9 відс. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Так, в результаті проведеної роботи до державної скарбниці надійшло 176,6 млн. грн. податку на прибуток підприємств, що складає 106,3 відс. до завдання (додатково зібрано 10,5 млн. грн.) та 250 млн. грн. податку на додану вартість (100,5 відс. до завдання, додатково надійшло 1,3 млн. грн.).
З початку року до місцевих бюджетів Кіровоградщини надійшло 895,5 млн. грн., або 108,6 відс. до доведеного завдання. Додатково зібрано 70,7 млн. грн. податків і зборів. Темпи росту надходжень до факту відповідного періоду минулого року складають 118,6 відс.
За словами в. о. голови ДПА у Кіровоградській області Сергія Колотухи, основними джерелами наповнення місцевих бюджетів залишаються такі бюджетоформуючі платежі, як податок на доходи фізичних осіб та плата за землю, які складають більше 90 відс. загальних надходжень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool