З початку року Кіровоградщина направила до держскарбниці понад 254 млн.грн. податку на додану вартість

Липень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 832 | Коментарі: 0

За шість місяців поточного року бізнесмени регіону перерахували 254,5 млн.грн. ПДВ, що на 18,9% більше аналогічного періоду минулого року. Додатково надійшло 40,5 млн.грн.

Лише у червні сплачено понад 56 мільйонів гривень, а питома вага надходжень цього важливого податку склала 76,5 відсотків у доходах загального фонду держбюджету за минулий місяць.
„Органами доходів і зборів області створюються усі умови для комфортної роботи сумлінних платників податку, - зазначив перший заступник начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Сергій Колотуха, - зокрема, увага приділяється електронізації та дистанційному спілкуванню з контролюючими органами. Для зручності підприємців на офіційному веб-порталі Міністерства функціонують сервіси щодо зареєстрованих та анульованих свідоцтв платників ПДВ, Електронний кабінет та багато інших”.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool