Вогнеборці Кіровоградщини ліквідували 5 загорянь у житловому секторі

Травень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 622 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини ліквідували 5 загорянь у житловому секторі.

Так, о 15:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Степовій смт Вільшанка.

Рятувальники, які прибули на виклик, з’ясували, що на території приватного домоволодіння виникла пожежа 15 м2 перекриття господарчої будівлі. О 15:26 пожежу було локалізовано та о 16:13 – ліквідовано. На гасіння залучались 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Вільшанка.

Наступна пожежа виникла о 15:43 на вул. Лісовій с. Коробчине Новомиргородського району. Там, на території приватного домоволодіння, сталась пожежа 50 м2 домашніх речей та покрівлі житлового будинку. Вогнеборці 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород та місцева пожежна команда с. Коробчине о 16:45 локалізували загоряння та о 18:27 – ліквідували.

О 16:36 сталась пожежа на пров. Бикова с. Велика Северинка Кіровоградського району. Рятувальники 1-го ДПРЗ, які прибули на виклик, з’ясували, що горіло 8 м2 господарчої будівлі, 3 м3 дров та 4 м3 соломи на території приватного домоволодіння. Пожежу було приборкано о 17:14.

О 18:08 повідомлення про пожежу надійшло з пров. Берегового с. Велика Чечеліївка Новгородківського району. Там горіло 15 м2 сінника, 15 м2 покрівлі сараю та 1 тонна сіна на території приватного домоволодіння. Силами рятувальників 27-ї ДПРЧ смт Новгородки та місцевої пожежної команди с. Верблюжка о 19:07 пожежу було приборкано.
Крім цього, 29 травня о 04:15 боролись з пожежею рятувальники 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка. Там у с. Бірки горіло 30 м2 господарчої будівлі, 4 м3 дров та 2 тонн сіна на території приватного домоволодіння. Вогнеборці та МПО «Бірківське» о 07:04 загасили пожежу.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool