Водіям на автошляхах Кіровоградщини 12 разів надавали допомогу (ФОТО)

Січень 14, 2024 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

За добу, що минула, рятувальники Кіровоградського гарнізону 12 разів допомогли водіям легкових та вантажних транспортних засобів подолати ускладнені ділянки на зимових дорогах області.

Бійці ДСНС Голованівського району чотири рази буксирували транспортні засоби, а саме: на об’їздній дорозі м. Гайворон, вул. Героїв України м. Благовіщенське, біля с. Вільхове Благовіщенської громади та с. Свердликове Новоарахангелської громади.

Водіям на автошляхах Кіровоградщини 12 разів надавали допомогу

Водіям на автошляхах Кіровоградщини 12 разів надавали допомогу

Водіям на автошляхах Кіровоградщини 12 разів надавали допомогу

У м. Кропивницький та Кропивницькому районі надзвичайники сім разів залучалися на вилучення автомобілів із ускладнених ділянок доріг, а саме: на вул. Руднєва, Любомира Гузара, Олексія Єгорова і Олександрійському шосе у обласному центрі та вул. Пушкіна смт Устинівка, вул. Центральній с. Вільне, вул. Шевченка смт Новгородка.

Також на вул. Бесарабська м. Олександрія місцеві рятувальники допомогли водіям двох вантажних автомобілів подолати складні ділянки дороги.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool