Влада, шукаючи ворогів в особі опозиції, стала ворогом власного народу,- Олександр Рихлицький

Вересень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Чому влада оголосила «сезон осіннього полювання» на представників «Опозиційного блоку»? Чому відбувається безпрецедентний тиск на депутатів Верховної Ради, у той час як ті, хто знищив економіку країни і відібрав у людей останні заощадження, спокійно ходять коридорами влади?

Пояснення одне – влада відволікає увагу народу від того, що з тріском провалила все: економіку, соціалку, зовнішню політику, вирішивши тільки завдання власного збагачення, вважає голова депутатської фракції «Опозиційного блоку» в Кіровській районній у місті Кіровограді раді Олександр Рихлицький.

– Причина дій влади проста, «Опозиційний блок» – це єдина сила, яка захищає простих українців, яка намагається втримати нашу країну від розпаду і хаосу. Сліпа жадоба влади і її прагнення побудувати в нашій країні диктатуру меншості, знищивши опозицію, а заодно і економіку країни, показує, що їй наплювати на долю мільйонів наших громадян. Влада влаштувала цькування опозиції, а в цей час злочинність зросла майже на 30%. На вулицях наших міст і сіл панує хаос і безвладдя, закон і справедливість змінилися агресією, вседозволеністю і безкарністю. І найгірше, що це визнають самі ж наймити нинішньої влади – великі грузинські фахівці з реформ поліції, – обурюється опозиціонер. –

Відчайдушна війна проти опозиції є ознакою слабкості нинішньої влади і веде до її фактичного знищення. Влада нав'язує нам свою думку, вважаючи її єдино вірною, незважаючи на те, що половина країни мислить інакше. Вони хочуть вирішувати які канали людям дивитися, які новини слухати. Вони хочуть побудувати диктатуру свавілля в країні, де ще донедавна була стабільність, а нині – злидні і розкол. Замість словесних аргументів у хід йдуть кулаки й погрози. А завдяки кадрам про напади на депутатів та підпалами телеканалів наша країна стає посміховиськом для всього світу.

Народ України можна обдурити кілька разів, але не можна обманювати його безкінечно. Диктатури свавілля не буде. «Опозиційний блок» не дасть сп'янілим від влади чиновникам знущатися над нашими соратниками і над нашими громадянами. Ми повернемо владу народу і зупинимо свавілля, повернемо стабільність і достаток громадянам нашої країни.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool