Визначилися найспритніші скелелази Кіровоградської області

Червень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

Чемпіонат Кіровоградської області зі скелелазіння за програмою швидкість серед юнаків і дівчат, чоловіків і жінок пройшов у Кіровограді на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді».

У змаганнях взяли участь 90 спортсменів КЗ КДЮСШ № 1, КЗ «КОЦТККЕУМ», альпіністського і туристичних центрів міст Кіровограда та Олександрії. Переможцями чемпіонату області серед школярів та гуртківців позашкільних навчальних закладів у різних вікових групах стали Володимир Каламурза, Діана Токар, Максим Борок, Яна Здір, Ніл Плохов, Олеся Болокан, Артем Ульянченко, Софія Масяж.
У змаганні чоловіків та жінок перемогли: Ярослав Ткач і Діана Токар. Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та медалями від Кіровоградського обласного альпіністського центру Федерації альпінізму і скелелазіння України, а чемпіони отримали цінні подарунками від групи компаній «Формула смаку».

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool