Військовослужбовці Збройних Сил України, які проходять службу на Кіровоградщині, за мирне розвязання суспільно-політичних проблем

Січень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 995 | Коментарі: 0

У з’єднаннях та військових частинах, військових комісаріатах, що дислокуються на Кіровоградщині, на загальних зборах військовослужбовців, відбулося обговорення суспільно-політичної ситуації, що склалася в Україні.

- Військовослужбовці користуються такими ж конституційними правами, як й пересічні громадяни. Кожен із захисників Вітчизни має власну думку з будь-якого приводу. Тому, у військових колективах й назріла необхідність зібратися та обговорити те, що відбувається в країні, - було зазначено, під час проведення заходу.
Військовослужбовці, звернули увагу, що вони, із занепокоєнням та стурбованістю спостерігають за подіями, що розгортаються сьогодні в Україні.
Захисники Вітчизни, як ніхто інший розуміють жахливі наслідки збройного протистояння або громадянської війни. Ми, військовослужбовці Збройних Сил України, І нам, як громадянам держави, небайдуже майбутнє нашого народу, наших близьких
та рідних, наших дітей, - йшлося під час проведення зборів.
Під час обговорення непростої суспільно-політичної ситуації в країні, військовослужбовці наголошували, що вони повною мірою усвідомлюють надзвичайно велику відповідальність, яка лягає сьогодні на захисників Вітчизни.
Як відмічали виступаючі військовослужбовці, серед нас, багато учасників бойових дій, які пройшли «гарячі точки». Ми на власні очі бачили наслідки громадянського протистояння у багатьох країнах світу. Криваві події, які призвели до громадянських війн
в колишній Югославії, Іраку, Сирії та інших країнах зламали мільйони людських доль та забрали тисячі життів. Подальша єскалація протистояння погрожує цілісності нашої держави, тому необхідно використати усі законні засоби, щоби не допустити кровопролиття та вирішувати будь-які конфліктні ситуації виключно мирним шляхом.
Після обговорення усіх питань військовослужбовці склали звернення до Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України, де були підтримані рішучі кроки голови держави щодо швидкого і мирного врегулювання конфлікту та недопущення затяжного протистояння у суспільстві, збройної боротьби та кровопролиття.
Захисники Вітчизни виказали підтримку рішень Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Віктора Януковича щодо стабілізації складної ситуації в країні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool