Вітання від головного рятівника Кіровоградщини

Вересень 17, 2011 | Новини | Переглядів: 1356 | Коментарі: 0

Вітаю усіх працівників пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини з професійним святом – Днем рятівника, а також з 15-ю річницею заснування Міністерства надзвичайних ситуацій України.


У сучасному світі, де людині кожного дня загрожує небезпека, техногенним катастрофам і стихійним лихам завжди протистоять високий професіоналізм, досвід, тверда дисципліна і уміння рятувальників знайти вихід з найскладніших ситуацій. Бійці служби “101” готові у всеозброєнні зустріти будь-яку небезпеку - пожежу, повінь, нещасний випадок на дорозі, в горах, на воді, - поступаючись і ризикуючи особистим, чесно і сумлінно виконують покладене на них державою завдання - захищають життя, здоров’я і безпеку громадян.
Приклади відваги та рішучості, проявлені рятувальниками під час виконання службових обов’язків, красномовно свідчать про те, що в лавах МНС об’єднані сильні духом, загартовані часом і випробуваннями люди.
З глибокою шаною та вдячністю ми схиляємо голови перед нашими ветеранами за самовіддану працю, за неоціненний досвід, за те що і досі вболіваєте за справу свого життя.
Бажаю вам усім, дорогі колеги, сил та наснаги, міцного здоров’я й щастя. Щоб ви завжди знаходили повагу, розуміння і підтримку у родинах, у колі друзів і колег.
Зі святом!

З повагою
начальник УМНС України в Кіровоградській області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool