Віктор Серпокрилов: За останній місяць заборгованість із заробітної плати зменшилася на мільйон

Червень 17, 2011 | Новини | Переглядів: 1495 | Коментарі: 0

Під час засідання обласної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, стипендій та інших соціальних виплат заступник голови облдержадміністрації Віктор Серпокрилов відзначив, що в області намітилася позитивна тенденція із зменшення заборгованості із заробітної плати.

Так, за останній місяць зарплатний борг зменшився на один мільйон гривень і, за попередніми даними, станом на 1 червня підприємства Кіровоградщини винні своїм працівникам 60,4 млн. грн. Із них: 12,2 млн. грн. боргу рахується на економічно неактивних підприємствах, 3,3 млн. грн. – на економічно активних та 45 млн. грн. – на підприємствах-банкрутах. Щодо останніх Віктор Серпокрилов зазначив, що з початку року різке збільшення боргу відбулося за рахунок ЗАТ "Енерговугілля" (на 27,7 млн. грн.), КГЗКОРу (на 19,4 млн. грн.) та ВАТ "Олександрійська фірма "Віра-Сервіс" (на 170 тис. грн.).
За словами Віктора Серпокрилова, упродовж попереднього місяця дещо стабілізувалася ситуація на підприємствах комунальної форми власності, де зараз борг складає 2,4 млн. грн. Порівняно з початком травня їх борг зменшився за рахунок "Дніпро-Кіровоград" (на 146 тис. грн.), КП "Комунальник-96" (на 54,3 тис. грн.), КП "Аеропорт-Кіровоград" (159,9 тис. грн.), КП "Міська аварійна служба у м. Знам’янка" (38,9 тис. грн.), КП "Енерговодоканал" (33,7 тис. грн.).

джерело: сайт ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool