Вихідними на території області зафіксовано 10 пожеж

Липень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

Протягом минулих вихідних на території області сталося 10 пожеж, 9 з яких виникли у житловому секторі. Вогонь спричинив прямі збитки на майже 60 тисяч гривень.

14 липня близько 15:00 у смт Петрове виникла пожежа покрівлі господарчої споруди у приватному домоволодінні. Майже о першій ночі виникла аналогічна подія на території іншого приватного домоволодіння. Причини обох пожеж наразі встановлюються фахівцями. Цього ж дня через необережність з вогнем при палінні невстановленої особи виникла пожежа домашніх речей на балконі однієї з квартир житлового будинку по вулиці Маршала Конєва в обласному центрі.
15 липня пожежно-рятувальними підрозділами здійснено виїзди на ліквідацію 7 пожеж. У селі Йосипівка Петрівського району горів житловий будинок та сарай на території приватного домоволодіння. Причина займання та збитки встановлюються.
Через необережність з вогнем невстановленої особи виникла пожежа господарчих споруд у дворі багатоквартирного житлового будинку по вулиці Трудових ресурсів в Олександрії. Господарі залишилися без дров та іншого майна, що зберігалося у сараях.
Допомогла «червоному півню» і стихія. Так, внаслідок удару блискавки зайнялося 500 кг сіна в домоволодінні пенсіонерки в селі Могильне Гайворонського району.
Тож закликаємо громадян до обережного поводження з вогнем та дотримання правил пожежної безпеки.
Управління Держтехногенбезпеки та Територіальне управління МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool