Відбулись перевірки у приватних житлових секторах смт Онуфріївка та у місті Бобринець

Вересень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Проведення масово-роз’яснювальної роботи з населенням щодо дотримання правил пожежної і техногенної безпеки у різних життєвих ситуаціях є одним із найефективніших методів попередження виникнення надзвичайних подій і ситуацій та загибелі людей на них.

12 вересня відбулися рейдові перевірки у приватних житлових секторах смт Онуфріївка та у місті Бобринець. Працівники служби порятунку, в першу чергу, під час бесіди з місцевими жителями звернули увагу на такі важливі питання, як дотримання правил безпеки під час використання електро- та газових приладів, а також радили громадянам уникати перевантаження електромережі та не використовувати саморобні або несправні побутові електроприлади, а купувати лише сертифіковані заводського виробництва і чітко дотримуватися правил їх експлуатації.

Також під час рейду рятувальники звернули особливу увагу на родини з дітьми: нагадали батькам, щоб не залишали малечу без нагляду і завжди тримали вогненебезпечні речі у недоступних для дітей місцях. Школярам працівники Служби порятунку розповіли, наскільки важливо прислухатись до порад дорослих й завжди неухильно дотримуватися правил безпечної життєдіяльності як у побуті, так і під час ігор на вулиці.

На завершення розмови всім жителям було вручено застерігаючі листівки з порадами, як уникнути небезпек у побуті.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool