Весь світ на долоні, коли ви з ПриватБанком та Хclusive Travel

Жовтень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

Туристична компанія Хclusive Travel , що у Кропивницькому по вул.Чорновола,43, стала партнером ПриватБанку, долучившись до програм “Миттєва розстрочка” і “Оплата частинами” та стала членом Дисконтного Клубу ПриватБанк VIP. Відтепер ексклюзивний відпочинок став доступним кожному кропивничанину.

Осінь дарує нам не лише оксамитовий сезон з комфортною погодою, найсмачнішими, найекзотичнішими фруктами, неповторними емоціями та враженнями, але й можливість зекономити.

Протягом трьох місяців, починаючи з жовтня, кропивничани, власники карток ПриватБанку, можуть придбати путівки туристичної агенції “Хclusive Travel” та здійснити дійсно незабутню подорож чи відпочинок з 10% знижкою. Власники елітних карток ПриватБанку отримуватимуть бонуси: до 5% - власники карток рівня Gold, оплачуючи послуги карткою Platinum та MasterCard World Elite ПриватБанку - 7% та 10% у разі розрахунків картками Infinite.

Тепер кропивницькі поціновувачі елітного відпочинку можуть задовольнити не лише свій вишуканий смак, але й гаманець, який щоразу буде поповнюватись приємними знижками.

“Ми підберемо для наших клієнтів такі місця для відпочинку, про які ви навіть не мріяли, адже ми вміємо вгадувати усі ваші найпотаємніші бажання. Найвибагливіші клієнти отримають лише задоволення та насолоду від співпраці з нами та ПриватБанком, програми якого дають змогу усім нашим клієнтам відпочивати вже сьогодні, а оплачувати завтра, ще й частинами. Наш тандем працює просто, легко і, дійсно, миттєво, - розповідає Юлія Колеснікова, власниця туристичної агенції “Хclusive Travel”. - Часто буває так, що клієнт розраховував на одну суму, а потім, в процесі підбору місця чи часу, приймає рішення оформити путівку з якіснішим сервісом, а відповідно і дорожче. Завдяки співпраці з ПриватБанком усі наші клієнти мають змогу дозволити собі здійснити навіть нездійсненні, здавалося, мрії”.

Скориставшись програмою “Оплата частинами”, кропивницькі туристи можуть дозволити собі найкомфортнішу поїздку вже сьогодні. Досить лише мати бажання, обрати місце і час. Оплачувати путівку можна згодом і рівними частинами, протягом наступних 4 місяців - без додаткових відсотків чи прихованих комісій. Якщо ж немає змоги розбити платежі лише на 4 місяці, можна оформити акційну програму “Миттєва розстрочка”.

“Програма "Миттєва розстрочка" дозволяє оплачувати як товари, так і послуги частинами, з можливістю вибору кількості оплат, на які буде розбита сума покупки, та з відсотковою ставкою лише 2,9% щомісяця, - пояснює Олена Таровик, керівник Напряму “Оплата частинами” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Для клієнтів туристичної агенціїї “Хclusive Travel” ми маємо спеціальну пропозицію - “Миттєва розстрочка” на 8 місяців з відсотковою ставкою лише 0,99%”.

На сьогоднішній день послугу "Миттєва розстрочка" можна оформити майже у 3000 торгівельних та закладів надання послуг Кіровоградщини, де для здійснення оплати встановлені термінали ПриватБанку. “Оплату частинами” пропонують більше 800 закладів різного напрямку - від магазинів продуктів харчування і побутової техніки до ювелірних виробів і туристичних фірм.

В Кіровоградській області з початку року за програмами "Миттєва розстрочка" і "Оплата частинами" було здійснено більше 6125 покупок на загальну суму у 2,9 млн грн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool