Вчора на Кіровоградщині сталося 2 ДТП (ФОТО)

Лютий 28, 2020 | Новини | Переглядів: 3615 | Коментарі: 0

27 лютого о 07:24 надійшло повідомлення про те, що біля с. Марʼївка Компаніївського району сталась ДТП за участі 2-х вантажівок.

Травмованих чи загиблих немає. Підрозділом 28-ї ДПРЧ смт Компаніївка надано допомогу по ліквідації наслідків ДТП, а саме: змито дизпальне з дорожнього покриття та відбуксировано один із вантажних автомобілів з проїжджої частини дороги.

О 13:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про ДТП, що сталася поблизу ст. Канатове Кропивницького району, та потрібна допомога по деблокуванню постраждалого з автівки. На місці було встановлено, що внаслідок зіткнення двох автомобілів марки ВАЗ 2104 та ВАЗ 2107 травмовано 5 осіб, загиблих немає. Рятувальники 1-го ДПРЗ м. Кропивницький за допомогою гідравлічного інструменту та електричного розжиму розрізали авто та вилучили постраждалого чоловіка 1972 р.н., якого разом із іншими постраждалими госпіталізовано до обласної лікарні.

Наразі обставини обох подій з’ясовують фахівці.

Вчора на Кіровоградщині сталося 2 ДТП

Вчора на Кіровоградщині сталося 2 ДТП

Вчора на Кіровоградщині сталося 2 ДТП

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool