Вартість безкоштовних путівок не оподатковується

Травень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

Розпочинається сезон відпусток, і українці все частіше замислюються над тим, як організувати свій літній відпочинок.

Один з варіантів – придбати путівку з повною чи частковою оплатою за рахунок профспілки чи фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування. Але при цьому виникаю питання – чи підлягає оподаткуванню така знижка?
Відповідно до Податкового кодексу України не оподатковуються путівки на відпочинок, оздоровлення та лікування, на території України платника податку та/або його дітей віком до 18 років, які надаються громадянам безоплатно або із знижкою (у розмірі такої знижки) професійною спілкою, до якої зараховуються профспілкові внески платника податку – члена такої професійної спілки, створеної відповідно до законодавства України, або за рахунок коштів відповідного фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool