В Управлінні ДСНС Кіровоградщини представили нового керівника

Червень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1516 | Коментарі: 0

В Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області відбулись загальні збори працівників, під час яких, окрім привітання з нагоди державного свята – Дня Конституції України - присутнім представили нового очільника пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини.

Наказ Голови ДСНС України про призначення начальника оголосив Перший заступник Голови Олег Мельчуцький. Відтепер Управління ДСНС України у Кіровоградській області очолюватиме полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, який до цього в Управлінні обіймав посаду першого заступника начальника.

Вітаючи нового керівника кіровоградських рятувальників, Олег Мельчуцький висловив побажання і надалі відповідально й високопрофесійно підходити до виконання покладених на службу обов’язків, та залишатись одним з кращих територіальних підрозділів. Крім того, Олег Григорович повідомив, що службу, в цілому, чекають зміни на краще, проте основна її суть - захист населення і територій від різного роду надзвичайних ситуацій – залишається незмінною. Новопризначений начальник Управління подякував за виявлену довіру і честь, і запевнив, що очолюваний ним колектив і надалі з гідністю виконуватиме обов’язки за призначенням.

На завершення зборів за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Конститутції України грамотами та подяками У ДСНС в області, Кіровоградської обласної державної адміністрації та обласної ради, а також Кіровоградської єпархії Української православної церкви Київського патріархату були відзначені кращі працівники Кіровоградського гарнізону.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool