В УМВС визначили кращого спеціаліста серед державних службовців

Квітень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1309 | Коментарі: 0

5 квітня 2012 року на базі навчального центру при УМВС відбувся перший тур конкурсу «Кращий державний службовець» серед спеціалістів структурних підрозділів УМВС України в Кіровоградській області. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Проведенням конкурсу опікувався організаційний комітет на чолі із начальником Управління кадрового забезпечення УМВС в області полковником міліції Олександром Шепелєвим. Перевірити свої знання та рівень фахової майстерності до навчального центру прибули понад 30 державних службовців.

За підсумками першого туру конкурсу у номінації «Кращий спеціаліст» переможцем став спеціаліст першої категорії УМВС в області Олександр Купчик, який показав найкращі знання Конституції України, законодавства про державну службу, специфіки функціональних повноважень державного органу, посадових обов’язків державного службовця, виконання практичних завдань, складання ділового документа, службової етики та етикету, володіння персональним комп’ютером.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool