В УМВС в області вшанували правоохоронців-ліквідаторів (ФОТО)

Квітень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

Кожного року в Управлінні МВС в області відбуваються урочисті заходи з вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Сьогоднішній день не став винятком. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Начальник Управління полковник міліції Костянтин Пожидаєв відзначив полковника у відставці, керівника зведеного загону УМВС Кіровоградського облвиконкому з ліквідації аварії на ЧАЕС Володимира Кришевича, який разом із понад двомастами працівників міліції одними із перших вирушили до зони лиха та з честю несли там свою службу. Загалом більше 400 працівників міліції з Кіровоградської області взяли участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Також цього дня пенсіонери і ветерани органів внутрішніх справ, члени Ради асоціації «Чорнобиль» УМВС в області за багаторічною традицією взяли участь в урочистій ході, присвяченій вшануванню пам’яті ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС і поклали квіти до пам’ятника «Жертвам Чорнобиля».
Після цього правоохоронці-ліквідатори зібрались у Будинку ветерана, аби згадати усіх, хто віддав своє життя у боротьбі з «радіаційною стихією». Учасники заходу отримали почесні грамоти УМВС.
Крім того, 26 квітня начальник УКЗ УМВС в області полковник міліції Олександр Шепелєв відвідав ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС, які нині знаходяться на лікуванні в лікарні сектору медичного забезпечення Управління. Олександр Вікторович подякував їм за сміливість і сумлінне виконання свого громадянського і службового обов’язку та вручив невеличкі подарунки. Також були відзначенні працівники лікарні, які брали участь у ліквідації аварії.

фото надано: СЗГ УМВС України  в Кіровоградській області
 

В УМВС в області вшанували правоохоронців-ліквідаторів (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool