В результаті об’єднання Податкової та Митної служб чисельність службовців цих відомств скоротиться на 5,8 тис. осіб

Січень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

Про це повідомив Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко.

На сьогодні ДПСУ та митна служба мають разом 71,2 тисячі працівників. Після реорганізації в єдиному органі працюватимуть 65,4 тисячі співробітників. Разом з тим, раптового масового звільнення службовців не буде – доля кожного працівника вирішуватиметься індивідуально, з урахуванням його кваліфікації.
Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко наголосив – реорганізація проходитиме синхронно з перепідготовкою кадрів, впровадженням електронного документообігу та розвитком нових сервісів автоматичного дистанційного обслуговування. Українська версія об’єднаного митно-податкового відомства має бути не менш ефективною за європейські аналоги.
Першочерговим завданням для нього є підвищення ефективності системи протидії тіньовому сектору економіки. Це стане можливим завдяки об’єднанню інформаційних баз даних та створення надсучасної ІТ-інфраструктури з єдиним програмним забезпеченням, що об’єднує всі види податків та обов’язкових платежів.
ДПС у Кіровоградській області нагадує – Указом Президента України від №726/2012 від 24.12.2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool