В Кропивницькому вшанували пам’ять загиблих при виконанні службових обов’язків працівників органів внутрішніх справ

Серпень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1083 | Коментарі: 0

В зібранні, яке відбулося біля обеліску «Загиблим солдатам Правопорядку», взяли участь голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, міський голова Кропивницького Андрій Райкович, начальник ГУНП в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко, Єпископ Кропивницький та Голованівський Марк, рідні та близькі загиблих правоохоронців.

Мітинг-реквієм пройшов в одному з центральних скверів міста. Його відвідали не лише ті, хто втратив своїх рідних та колеги, але й багато інших мешканців обласного центру, що прийшли вклонитися світлій пам’яті людей, які цінували чуже життя більше, ніж своє власне.
На їх честь в цей день була почесна варта та квіти, і найважливіше - безмежна вдячність та шана.

- Сьогодні ми зібралися разом для того, аби вклонитися світлій пам’яті наших правоохоронців, які поклали своє життя, захищаючи Батьківщину і народ. Ці люди - герої, справжні патріоти, вірні сини свого народу і визволителі для тих, хто лишився живим. Ми безмежно вдячні їм за подвиг і вклоняємося їх світлій пам’яті, – зазначив, звертаючись до присутніх, очільник області Сергій Кузьменко.
- Від себе особисто, всього колективу поліції області висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих колег. Ми розділяємо Вашу скорботу і обіцяємо свою підтримку і допомогу, – сказав начальник ГУНП в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко.

Наприкінці заходу Єпископ Кропивницький та Голованівський Марк відслужив молебінь.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool