В Кропивницькій бібліотеці вшанували пам'ять жертв Чорнобильської трагедії

Квітень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 1355 | Коментарі: 0

У зв’язку із 33-ми роковинами Чорнобильської катастрофи в бібліотеці-філії №21 МЦБС м. Кропивницького було проведено екологічну годину «Біль і крик душі під знаком Чорнобиля».

Розпочався захід слайд-банком історичних фактів про Чорнобильську трагедію та обговоренням подій того далекого дня. Присутні вшанували тих, хто віддав своє життя, захищаючи нашу голубу планету від страшного атомного лиха. Учасники заходу переглянули відео – презентацію «Ті, що ввійшли в полум’я» - про пожежників, які першими вийшли на лінію вогню і отримали смертельну дозу радіації.

Бібліотекар познайомила з літературою книжкової виставки «Гріх непростимий – Чорнобиль» та порекомендувала прочитати художні твори С.Алексієвич, Л.Костенко, Є.Гуцала, І.Драча та інших про страшні події 1986 року.

На виховання патріотичних почуттів у підростаючого покоління, яке має знати та пам’ятати про долі сотень тисяч відомих та безіменних приборкувачів оскаженілого «мирного атому» та його жертв, та в пам’ять про жертв Чорнобильської аварії було організовано майстер-клас для по виготовленню з паперу журавликів – символу пам’яті і надії.

Нехай прийдешні покоління завжди пам’ятатимуть уроки Чорнобиля, щоб над нашою планетою завжди було мирне, чисте небо, а в оселях панував лише мир, щастя та добробут. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool