В автомобілі кіровоградця виявили наркотичний засіб

Жовтень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1373 | Коментарі: 0

36-річний місцевий житель зберігав у салоні транспортного засобу шприц з опієм. За такі дії чоловіку загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

- Під час профілактичного відпрацювання території «101 мікрорайону» обласного центру, спрямованого на виявлення громадян, які вживають та реалізовують наркотичні засоби, правоохоронці помітили автомобіль, який викликав у них підозру, - розповів начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Ігор Пайлик. – Перевіривши, за згодою власника, салон авто, працівники міліції виявили та вилучили заборонені речі.

У бардачку власник транспортного засобу зберігав кілька порожніх ін’єкційних шприців та один, наповнений рідиною коричневого кольору, схожою на опій, об’ємом 10 мл.

Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Особі загрожує до трьох років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool