Увага конкурс! «Казкова країна Дендропарк»

Лютий 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1478 | Коментарі: 0

Кіровоградський Дендропарк та Ротарі Клуб Кіровограда запрошують до участі в конкурсі!

Дендропарк – місто дитячих мрій і втілення фантазій – оголошує про початок акції зі встановлення скульптур казкових героїв у парку!

Персонаж, який першим з’явиться у парку, це танцівниця Суок – героїня повісті-казки «Три толстяка»!

Вибір саме цієї героїні не випадковий. По-перше, за повістю ця хоробра дівчинка з відкритим серцем – талановита танцівниця, а отже дуже схожа на сотні дітей, які щороку приїздять у Кіровоград зі всієї країни, щоб показати свій талант. Крім того, автор повісті, Юрій Олеша, відомий письменник, поет, драматург та сатирик є нашим земляком.
Відкриття пам’ятника у Кіровограді буде приурочене до відкриття міжнародного дитячого танцювального фестивалю пісні і танцю «Об’єднаймо дітей мистецтвом!», який вже п’ятий рік поспіль відбудеться у Дендропарку на початку травня цього року.
Нагадаємо, що Суок, відповідно до книги, це дванадцятирічна кучерява дівчинка із сірими очима, уважним та лукавим поглядом, яка грає ляльку, одягнену у коштовну рожеву сукню із мереживом! Для того, щоб якомога точніше втілити у життя цей образ, оголошується конкурс у двох номінаціях – малюнок із Суок та власне ескіз скульптури танцівниці.

УМОВИ КОНКУРСУ:
1. Участь у конкурсі, в обох номінаціях, можуть брати всі бажаючі.
2. Для участі треба з 31 січня 2012 року по 24 лютого 2012 року подати малюнок (перша номінація) або ескіз скульптури зі вказаними розмірами та матеріалу для виготовлення скульптури та обґрунтуванням переваг запропонованого матеріалу (друга номінація).
3. До малюнку та ескізу додається заявка встановленого зразка (див. нижче) – і цей пакет документів треба передати у касу Адміністратора парку, що біля атракціону «Орбіта» (щоденно з 09.00 до 17.00).
4. З 24 лютого по 1 березня фахова конкурсна комісія розглядатиме запропоновані ескізи, а 2 березня, – напередодні Дня народження Юрія Олеші (за старим стилем) та Всесвітнього дня письменника, – у приміщення Кіровоградського прес-клубу буде оголошено переможців конкурсу малюнків та ескізів. За ескізом-переможцем якраз і буде встановлена скульптура у парку!


ЗРАЗОК ЗАЯВИ
1. Прізвище, ім’я, по-батькові та вік.
2. Телефон (мобільний та домашній), електронна адреса.
3. Назва роботи (малюнку чи ескізу)
4. Дата передачі ескізу та підпис.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool