Управління Держтехногенбезпеки: Проаналізовано роботу за 9 місяців 2012 року

Жовтень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1186 | Коментарі: 0

12 жовтня в Управлінні Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області проведено нараду за підсумками службової діяльності за дев’ять місяців 2012 року, за участю начальників міських та районних відділів.

Про стан наглядово-профілактичної діяльності доповів заступник начальника Управління підполковник служби цивільного захисту Роман Шаповалов. Зокрема, він відмітив стабілізацію стану з пожежами на території області. Якщо у першій половині року відмічалося деяке зростання кількості пожеж порівняно з відповідним минулорічним періодом, то протягом ІІІ кварталу ситуація виправилась і на сьогодні не перевищує показники 2011 року. Також зменшилося число загиблих внаслідок пожеж. Про покращення стану пожежної безпеки підконтрольних об’єктів свідчить зменшення на 5 % кількості пожеж на них.
На кадровому, матеріально-технічному та фінансовому забезпеченні зупинився у своєму виступі заступник начальника - начальник відділу контролю за діяльністю органів виконавчої влади, кадрового та правового забезпечення Управління підполковник служби цивільного захисту Микола Короленко.
У ході наради більш детально розглянули роботу Новоархангельського, Голованівського та Маловисківського районних відділів УДІТБ, які показали найнижчі показники у службовій діяльності.
Підвів підсумки наради та окреслив основні завдання на наступний період начальник Управління полковник служби цивільного захисту Ігор Парфьонов. Ігор Вікторович наголосив, що профілактика пожеж і загибелі на них людей залишається пріоритетом у роботі Держтехногенбезпеки. А для цього необхідно досягати стовідсоткового виконання на підприємствах та в установах усіх протипожежних заходів. Важливим моментом є подальше проведення масово - роз’яснювальної роботи з акцентом на правилах безпеки саме в осінньо-зимовий період, профілактична робота з громадянами, які потрапили в скрутні соціально-побутові умови. Серед завдань – забезпечення пожежної безпеки об’єктів, на яких розташовані виборчі дільниці, інших об’єктів масового перебування громадян, у тому числі місць, де проводитимуться Новорічні та Різдвяні свята. В зоні особливої уваги інспекторів повинні бути й водойми взимку.
Начальник Управління звернув увагу присутніх на необхідності безумовного виконання вимог антикорупційного законодавства.
З метою підвищення професійного рівня керівників підрозділів проведено семінарські заняття, під час яких присутніх ознайомили зі змінами у чинному законодавстві та нормативно-правових документах.
 

Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool