УДАРний спорт на Кіровоградщині (ФОТО)

Січень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1496 | Коментарі: 0

28 січня 2012 року у місті Знам’янка, що у Кіровоградській області, відбувся чемпіонат області з античного бойового мистецтва – панкратіону. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомилиу прес-службі Кіровоградської обласної організації Політичної Партії «УДАР Віталія Кличка»

Панкратіон давнє бойове мистецтво, що є синтезом боротьби та кулачного бою. Це один з трьох видів єдиноборств на Давніх Олімпійських Іграх, його вважали найскладнішим і найоригінальнішим видом змагань. Але це єдиноборство, за часів Античної Греції, було дуже травматичним і нажаль до наших часів не збереглось у первозданному вигляді.
Нині панкратіон переживає другу молодість і є менш безпечним для спортсменів. Атлетам дозволяється використовувати весь арсенал прийомів з вільної боротьби, греко-римської боротьби, самбо, дзюдо, інших східних єдиноборств, а також з боксу та кікбоксингу. Для того, щоб відновити панкратіон, як олімпійський вид спорту, була створена Всесвітня Федерація Єдиноборства Панкратіон.
В Україні панкратіон почав свій розвиток з 1995 року, саме цього року було проведено перший Чемпіонат України. А вже наступного року Україна представила свою команду на Чемпіонаті Світу.
В цьогорічному чемпіонаті області взяли участь 87 спортсменів зі Знам’янки, Кіровограда, Олександрії і Новгородки. Учасники змагань мали змогу виступати у різних версія, у відповідності з правилами панкратіону – граплінг-гі, граплінг-но-гі, агон, комбат-граплінг. Також, кожен спортсмен міг сам обирати одну чи кілька версій для участі в змаганнях.
Змагання тривали цілий день і були дуже напруженими, адже рівень команд значно виріс за останній рік. Це стало можливим завдяки важкій і невтомній праці тренерів, суддів і звичайно є самих спортсменів.
Дуже приємно, що Політична Партія «УДАР Віталія Кличка» не залишається осторонь таких цікавих і яскравих змагань і сприяє розвитку цього самобутнього і стародавнього бойового мистецтва, адже одразу дві команди, з Олександрії і Новгородки, змогли взяти участь у змаганнях завдяки підтримці нашої політичної сили.

УДАРний спорт на Кіровоградщині (ФОТО)

УДАРний спорт на Кіровоградщині (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool