Убивство подружжя та розбійні напади на жінок: судитимуть мешканця Кіровоградщини

Листопад 08, 2023 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

Скоєння подвійного убивства, розбій, крадіжки, незаконне придбання вогнепальної зброї, викрадення та підробка документів, - це не повний перелік кримінальних правопорушень, які наразі інкримінуються 35-річному жителю Знам’янки.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Прокурори затвердили обвинувальний акт за сімома статтями Кримінального кодексу України.

За словами процесуального прокурора Костянтина Клюкіна наразі обвинувачений перебуває під вартою. Прокуратура наполягатиме на справедливому покаранні для фігуранта справи. За скоєне зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення, з конфіскацією майна.

Днями у справі має відбутись підготовче судове засідання.

Влітку минулого року правоохоронці затримали за підозрою у розбійних нападах на жінок із застосуванням вогнепальної зброї місцевого чоловіка. Він, як згодом з’ясувалось, виявився причетним до вбивства подружжя переселенців у м. Знам’янка. Заради наживи, у травні 2022 року він проник до оселі переселенців та скоїв вбивство подружжя – наніс чоловіку і жінці множинні ножові та вогнепальні поранення, приховав їх тіла, а оселю двічі пограбував. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool