У Знам’янці затримано розбійника

Березень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

Зловмисник напав на місцеву жительку, завдав їй тілесних ушкоджень та, відібравши сумку, кинувся тікати. Випадковий перехожий наздогнав зловмисника і негайно викликав міліцію. За лічені хвилини на руках розбійника замкнулися кайданки.

Нападником виявився 41-річний раніше судимий чоловік. Кілька останніх місяців він мешкав у знайомих в одному з сіл району, відповідно постійного житла та роботи не мав.
Того вечора на одній з вулиць міста зловмисник напав на 53-річну перехожу. Штовхнувши жінку на землю, чоловік кілька разів ударив її та почав душити. Побачивши, що жертва вже не чинить опору, вирвав у неї з рук сумку з особистими речами та подався навтьоки.
Розбійника помітив місцевий житель, швидко наздогнав його і повідомив про подію правоохоронців. Працівники міліції, що прибули за викликом, виявили поблизу зловмисника сумку, яку він викинув, намагаючись позбутися речового доказу.
Завдяки допомозі знам᾿янчанина нападника було затримано «за гарячими слідами», а потерпілій повернуто викрадені речі, зокрема гаманець з грошима та два мобільні телефони.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Розбій» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Знам᾿янського МВ УМВС в області Сергій Рудь. – Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
Стосовно зловмисника обрано міру запобіжного заходу у вигляді арешту. Слідство триває

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool