У жителя Кіровограда правоохоронці вилучили наркотичні засоби та «психотропи»

Квітень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

32-річний мешканець обласного центру зберігав удома заборонені речовини. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність.

До правоохоронців звернулися жителі одного з будинків з повідомленням про ймовірне вчинення громадянином кримінального правопорушення. У ході перевірки інформація знайшла підтвердження.

Працівники 4-го управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України за місцем проживання кіровоградця провели санкціонований обшук. У результаті було вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – марихуану, психотропну речовину – метамфетамін, комбінований лікарський засіб «Кодтерпін», до складу якого входить наркотичний засіб кодеїн.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу, триває.
Поліцейські перевіряють причетність зловмисника до збуту наркотичних засобів та «психотропів» наркозалежним особам.

За матеріалами відділу 4-го управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool