У Вільшанському районі провели профілактичний рейд

Травень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 708 | Коментарі: 0

22 травня фахівець Вільшанського районного відділу Управління ДСНС в області спільно з представником районного відділення ГУ Національної поліції в області провели рейд парковими зонами смт Вільшанки.

Під час відпрацювання учасники рейду спілкувались із відвідувачами популярних у селищі місць відпочинку та пояснювали правила поведінки у лісових зонах.

Працівник Служби порятунку зокрема наводив статистику пожеж у екосистемах, розповідав, що яких наслідків призводить людська необережність з вогнем та закликав відповідально ставитись до питання збереження лісового фонду.

Представник правоохоронних органів попередив про адміністративну відповідальність за навмисний підпал рослинності, що може призвести до вигоряння природних насаджень.

Для того, щоб підкріпити власні слова на тему правил поведінки у лісах, рятувальник роздавав листівки застережного змісту.

Шановні громадяни! Наразі по Україні та зокрема по Кіровоградській області очікується встановлення сухої спекотної погоди. У зв’язку з цим небезпека виникнення лісових пожеж значно зростає. Служба порятунку закликає усіх бути особливо обачними у поводженні із вогнем, адже досить найменшої іскри, аби полум’я враз охопило значні площі природних насаджень.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool