У центрі Кіровограда намагались встановити новий МАФ

Квітень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1918 | Коментарі: 0

Сьогодні зранку в самому центрі Кіровограда по вулиці Преображенській неподалік від готелю “Київ” розпочалося самовільне встановлення паркану.

На місці незаконного будівництва одразу з’явились кіровоградські активісти, та представники міської ради. Забудовники пояснили, що хочуть перенести водопровід, згідно договору, що уклало підприємство «Дніпро - Кіровоград» з приватною фірмою

Проте, за словами посадовців, попередній склад виконкому передав частину цієї землі під стоянку, а її облаштування не потребує перенесення комунікацій. Посадовці викликали поліцейських на місце події, тим часом громадські активісти, запевнили що будувати паркан не дозволять. Будівельники, пеочувши про поліцію хутко зникли, полишивши матеріали та інструменти.
- Жодних дозвільних документів на початок земляних робіт та встановлення паркану або інших споруд на тротуарній частині вулиці Преображенської міська рада не надавала, - наголосив заступник міського голови Олександр Грабенко. – А комплексна схема, якою було затверджено план встановлення МАФів у центральній частині обласного центру була скасована. Такі дії керівництва підприємства – це прояв неповаги до всієї громади міста.

Ситуація на місці будівництва загострювалася, активні громадяни, передусім учасники АТО, готові були власними силами демонтувати паркан. Їм протистояли з півтора десятка молодого віку представників забудовника. Та все – ж здоровий глузд переміг. Перемовини Олександра Грабенка з керівництвом підприємства дали свій результат. Забудовник погодився, що поспішив з обгородженням території і погодився власними силами прибрати огорожу.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool