У школах області триває Тиждень знань безпеки життєдіяльності (ФОТО)

Лютий 24, 2012 | Новини | Переглядів: 2368 | Коментарі: 0

Побувати у пожежній частині, зблизька побачити справжні пожежні автомобілі або поспілкуватися з рятувальниками – все це можливо під час Тижня знань безпеки життєдіяльності, який проходить саме зараз: з 20 по 24 лютого.Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області.

Міністерство надзвичайних ситуацій спільно з освітянами проводить Тиждень знань, перш за все для того, щоб діти знали як поводитися у екстремальних ситуаціях, розрізняли поняття «безпека» і «небезпека». Тому з виховною метою до шкіл і приходять представники найвідважнішої професії. Адже, для багатьох дітей слова саме рятувальників залишаться прикладом і запам’ятаються на усе життя. Батьки теж приходять до шкіл під час тижня знань: зустрічі з ними працівників пожежно-рятувальних підрозділів є обов’язковою частиною проведення цього заходу. 

У загальноосвітніх школах №18, 19 та 31 міста Кіровограда працівники Управлінь МНС та Держтехногенбезпеки в області поспілкувалися з учнями. Діти з цікавістю слухали про те, як діяти у разі пожежі і самі показали гарні знання правил безпеки життя. Крім того, школярам розповіли про трагічні випадки, що трапляються через елементарну необачність: як типове перевантаження мережі – зараз це особливо цікавить дітей, які на рівні з дорослими користуються комп’ютерами, мікрохвильовими печами та електричними обігрівачами. Представники Управлінь підкріпили свої виступи і листівками та книгами на відповідну тематику. Листівки будуть розміщені у куточках «Юний рятувальник», які є у багатьох школах Кіровограда та області.
Тиждень знань безпеки життя ще триває, а тому на дітей ще чекає багато пізнавальної, а головне – потрібної у житті інформації.

У школах області триває Тиждень знань безпеки життєдіяльності (ФОТО)
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool