У перші дні весни рятувальники продовжують витягувати авто з узбіччя доріг (ФОТО)

Березень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1342 | Коментарі: 0

Останніми днями водії, які потрапили у скрутну ситуацію на дорозі, зверталися за допомогою до рятувальників. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Так, 2 березня поблизу села Більшовик Долинського району рятувальники відбуксирували на проїжджу частину автомобіль «швидкої», який з’їхав на узбіччя. Медики вчасно дісталися до села Катеринівка, де надали допомогу 82-річній пенсіонерці із серцевим нападом.
Цієї ж доби на трасі Кіровоград-Платонове в Кіровоградському районі рятувальники вилучили з узбіччя і автомобіль «Volkswagen». На вихідних таку ж допомогу працівниками Олександрівського райвідділу УМНС надано поблизу села Веселе водієві мікроавтобусу «Ford Transit», що їхав з товаром у один з магазинів райцентру.
Управління МНС в області нагадує, якщо ви потрапили на автомобілі у сніговий замет, необхідно зупинитися, укрити двигун зі сторони радіатора, періодично розгортати сніг та повідомити про ваше місцезнаходження до Служби порятунку.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool