У нас є можливості, щоб цього року завершити реконструкцію станції переливання крові,- Сергій Кузьменко

Липень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 736 | Коментарі: 0

Держава контролює процес із накопиченням запасів крові. Це важливе питання. Тому ми в області зробили у цьому плані величезну роботу, - підкреслив голова облдержадміністрації на щотижневій апаратній нараді.

Сергій Кузьменко зауважив, що в обласну станцію переливання крові загалом проінвестовано 30 млн. гривень.

У 2016 році на реконструкцію закладу залучено 16 млн. грн. коштів Державного фонду регіонального розвитку та 14 млн. грн. субвенції із Державного бюджету місцевим на соціально-економічний розвитку у 2017 році.

Переконаний, у нас є можливості, щоб нинішнього року завершити цей проект. Буду вдячний депутатам обласної ради і народним депутатам за сприяння у тому, щоб ми мали фінансову можливість реалізувати його, отримавши сучасну станцію переливання крові. Для цього потрібно зробити не багато: завершити будівельні роботи та придбати необхідне медичне обладнання, - зазначив голова облдержадміністрації.

Сергій Кузьменко подякував усім, хто доклав зусиль для капітальної реконструкції станції переливання крові і висловив сподівання, що вже у вересні-жовтні вона буде завершена. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool