У Кропивницькому звільнений з колонії іноземець у примусовому порядку залишить Україну

Січень 09, 2024 | Новини | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

Працівники Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС спільно зі співробітниками Служби безпеки України виявили у Кропивницькому іноземного громадянина, який порушив правила перебування в Україні.

42-річного громадянина Азербайджанської Республіки було затримано одразу після звільнення з Державної установи «Кропивницька виправна колонія № 6», де він відбував покарання за розбій. Працівники Фортечного відділу у м. Кропивницький прийняли рішення щодо примусового видворення іноземця за межі України.

За рішенням суду неврегульованого мігранта було затримано на шість місяців та у супроводі міграційників та працівників СБУ доставлено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Там він перебуватиме до вирішення питання про його примусове видворення з України.

Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool