У Кропивницькому зведений загін рятувальників пройшов перевірку (фото)

Квітень 15, 2021 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

15 квітня відбулась перевірка готовності до дій за призначенням зведеного загону ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.

За визначений час сили та засоби пожежно-рятувальних підрозділів, що входять до складу зведеного загону, прибули на місце та розгорнули табір життєзабезпечення. У ході розгортання зведеного загону з’ясовано готовність особового складу до виконання завдань за призначенням, стан утримання пожежної та аварійно-рятувальної техніки, здатність сил і засобів своєчасно та оперативно прибути до місця призначення, якість ведення оперативно-службової документації зведеного загону та рівень організації радіозв’язку.

У підсумку перевірки визначено рівень організації безперебійної роботи сил і засобів зведеного загону, що залучається до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, масштабних лісових пожеж, аварій, катастроф та стихійних лих.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області

 зведений загін рятувальників пройшов перевірку

 зведений загін рятувальників пройшов перевірку

 зведений загін рятувальників пройшов перевірку


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool