У Кропивницькому змагалися юні футболісти

Грудень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 1104 | Коментарі: 0

Із 19 по 24 грудня у Кропивницькому проходили ігри відкритої першості комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2» з футзалу серед юнаків 2005 - 2006 років народження.

Вісім команд з різних спортивних шкіл міста були розподілені на дві підгрупи і в перші три дні виявляли сильніших в підгрупах а потім були фінальні стикові ігри.

За третє місце змагалися між собою команди " Юність -1 " та " Юність - 2 " (тренер Дегтяр Віктор Олександрович ). До речі, гравці з цих команд є чемпіонами області 2016 року в турнірі на призи клубу "Шкіряний м’яч». Перемогу в цьому двобої здобула команда " Юність -2.

А в грі за перше місце зійшлися команди "Зірочка 2006" ( КДЮСШ №2 тренер Олексій Ярюхін ) та СДЮШОР № 2 ім. В. Верхоланцева (тренер Олександр Ігнатьєв). Основний час гри переможців не виявив, тому було призначено серію післяматчевих пенальті. Перша п’ятірка теж не виявила переможця , тому били до першого не забитого м’яча. З рахунком 7:6 перемогли футболісти СДЮШОР № 2.

Нагороджували призерів директор КДЮСШ №2 Вячеслав Гурський, гравець ФК "Зірка" Ігор Загальский та президент обласної федерації футболу Віктор Безсмертний.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool