У Кропивницькому жінка у дитсадку викрадала золоті прикраси у дітей

Вересень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

35-річна працівниця одного з дошкільних навчальних закладів міста знімала зі своїх вихованців вироби із золота і продавала їх. На рахунку зловмисниці до 5 аналогічних крадіжок. За такі дії особі загрожує до трьох років позбавлення волі.

До Кіровоградського відділу поліції надійшли повідомлення про те, що за невідомих обставин у дитячому садку почали зникати золоті прикраси малечі.

Батьки малюків навіть не підозрювали, що втрата золотих виробів – крадіжка. Спочатку вони думали, що, бавлячись, діти загубили ювелірні вироби й намагалися самотужки віднайти прикрасу. Однак непоодинокі випадки зникнення коштовних речей схилили їх до іншої думки й потерпілі вирішили звернутися за допомогою до правоохоронців.

«Одразу ж після отримання інформації про кримінальне правопорушення працівники поліції почали пошуки злодія й за кілька годин встановили особу, причетну до крадіжок, - розповів т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко. - 35-річна кропивничанка повністю визнала свою провину. Як з’ясувалося, піклуючись протягом робочого дня за дітками повзункової групи, жінка вправно знімала з них прикраси. Протягом тижня зловмисниця заволоділа двома сережками та трьома хрестиками, які у подальшому продала. Виручені від продажу кошти у сумі 2500 гривень зловмисниця витратила на власні потреби».

Стосовно правопорушниці розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання міри запобіжного заходу. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool