У Кропивницькому затримали серійного злодія

Січень 17, 2019 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

Із відповідними заявами до відділу поліції звернулися жителі обласного центру.

За інформацією правоохоронців, до вчинення кримінальних правопорушень причетний неодноразово судимий за майнові злочини місцевий житель.

Оперативники затримали крадія на вокзалі, коли він, після скоєння чергової злочину, намагався виїхати до іншого міста. У сумці громадянина поліцейські виявили відмички.

Встановлено, що крадіжки чоловік скоював із будинків у приватному секторі та квартир, розташованих на першому поверсі. Пошкоджував пластикові вікна, проникав всередину помешкань і викрадав цінні речі, зокрема побутову техніку, золоті вироби, грошові кошти.

«35-річний чоловік лише на початку грудня минулого року звільнився з місць позбавлення волі, однак на шлях виправлення не став. Цього разу на його рахунку, за попередніми даними, щонайменше 7 фактів крадіжок. Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Частину речових доказів поліцейські вилучили за місцем проживання кропивничанина. Особі загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool