У Кропивницькому затримали громадянина Азербайджану

Січень 24, 2024 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

Працівники Фортечного відділу Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС ухвалили рішення про примусов видворення громадянина Азербайджанської Республіки, який нелегально перебуває в Україні.

56-річного іноземця міграційники спільно з працівниками Управлінням стратегічних розслідувань в Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань НПУ виявили у Кропивницькому, до міста він прибув у приватних справах у січні 2022 року.

Попередньо чоловік вже притягувався до відповідальності за порушення міграційного законодавства. У березні минулого року щодо нього міграційники прийняли рішення про примусове повернення. Він повинен був самостійно виїхати упродовж місяця з України, але проігнорував зобов'язання.

Громадянина Азербайджанської Республіки поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, де він очікуватиме на примусове видворення з України.

Це 4-й іноземець, стосовно якого з початку 2024 року працівниками Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС прийнято рішення про примусове видворення та поміщено до ПТПІ для його реалізації. Загалом за цей період виявлено 14 неврегульованих мігрантів, щодо 12 – прийнято рішення про примусове повернення. За порушення міграційних правил складено 33 адміністративних протоколи на іноземних громадян та 2 – на громадян України.

Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool