У Кропивницькому затримали двох підозрюваних у скоєнні понад півтора десятка крадіжок

Листопад 27, 2017 | Новини | Переглядів: 759 | Коментарі: 0

Раніше судимі місцеві мешканці шляхом підбору ключів проникали до помешкань та обкрадали їх. Наразі доведено причетність «домушників» щонайменше до 16 кримінальних правопорушень. За вчинене зловмисникам загрожує до 6 років ув’язнення.

До Кропивницького відділу поліції надійшли повідомлення від громадян про те, що вони стали жертвами квартирних злодіїв.

Зловмисники пересувалися містом на таксі. Обирали квартири з дверима з неякісного металу та замками з простою серцевиною. Аби не залишати слідів, злодії одягали рукавички. За допомогою відмички вони проникали до помешкань, звідки забирали вироби з дорогоцінних металів, побутову та комп’ютерну техніку, аудіо-, відео-, фотоапаратуру, мобільні термінали та інше. Крадене продавали, а виручені кошти витрачали на власні потреби.

«Проведеними першочерговими заходами із залученням оперативних служб працівники карного розшуку встановили особи зловмисників та їх місцезнаходження, - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Крадіїв затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час огляду в одного зі зловмисників було виявлено речовий доказ кримінального правопорушення – мобільний телефон. Ще частину краденого майна – акустичні колонки, чайний сервіз, кулькову авторучку «Parker» було вилучено за місцем мешкання іншого зловмисника. Крім того, працівники поліції вилучили золоті вироби, ноутбуки, фотоапарат та мобільні телефони. Особам оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України».

Працівники поліції перевіряють підозрюваних на причетність до вчинення інших аналогічних кримінальних правопорушень. Особам, які вже мають судимість за скоєння майнових злочинів, загрожує до 6 років позбавлення волі.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool