У Кропивницькому започаткували флешмоб до ювілею Лесі Українки

Лютий 02, 2021 | Новини | Переглядів: 501 | Коментарі: 0

Читачі кропивницької бібліотеки започаткували флешмоб до ювілею Лесі Українки

25 лютого 2021 року виповнюється 150 років з дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) - видатної української письменниці та громадського діяча, однієї з центральних постатей національної культури.

Читачі бібліотеки-філії для дітей №21 започаткували флешмоб до ювілею Лесі Українки «Кропивницький читає Лесю Українку». #kropЧитаєЛесюУкраїнку.

Діти записали відео з улюбленими віршами письменниці та розмістили записи на сторінці бібліотеки в соціальній мережі Facebook. Закликаємо жителів міста приєднатися до флешмобу та вшанувати пам'ять і винятковий внесок Лесі Українки у розвиток української літератури.

Для участі у флешмобі потрібно записати відео (читання твору письменниці) та опублікувати його на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, обов’язково вказавши хештег #kropЧитаєЛесюУкраїнку. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool