У Кропивницькому закрили ювілейний 140-й театральний сезон

Червень 27, 2023 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

В театрі ім. М.Л. Кропивницького відбувся урочистий концерт з нагоди закриття ювілейного театрального сезону.

Глядачам представили як уривки з класичного та улюбленого репертуару театру, так і нові концертні номери.

«Ми постійно говоримо, що тільки завдячуючи нашим ЗСУ та ППО ми маємо змогу жити, працювати, творити боронити культурний фронт. За цей сезон ми вклали багато сил і встигли чимало. В дуже короткі терміни ми привели до ладу службові приміщення, створили комфортні умови акторам в гримерках, оновили декорації та деякі костюми.

Що стосується творчої частини – цьогоріч ми поставили 5 нових вистав, дві театралізовані концертні програми і за пару днів презентуємо шосту прем’єру «Заборонений», яку ми створили спільно з Херсонським театром ім. М. Куліша» - зазначив директор-художній керівник театру Вячеслав Вандрашек.

Також, в адміністрації театру анонсували про початок роботи над новим проєктом за постановкою відомого письменника, кіносценариста та режисера Олександра Жовни та інших сучасних режисерів.

«Розпочати новий театральний сезон ми плануємо з приємних подарунків глядачам. Ми плануємо дещо оновити наш репертуар, вдихнути трохи «свіжого повітря» та втілити, по-справжньому, масштабні проєкти. Окрім того, маємо на меті наростити гастрольні тури, в тому числі і за кордон, взяти участь в театральних фестивалях і загалом повернути колишню славу театру, нагадати всім, що ми гідні носити почесне ім’я нащадків Корифеїв першого професійного українського театру.» - відзначили в адміністрації театру. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool