У Кропивницькому за хабар судитимуть посадовця ДСНС

Лютий 06, 2024 | Новини | Переглядів: 733 | Коментарі: 0

За неправомірну вигоду у сумі 2200 доларів США обвинувачений намагався працевлаштувати знайомого на роботу до одного із структурних підрозділів Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області.

Прокурори Кіровоградської обласної прокуратури затвердили та скерували до суду обвинувальний акт стосовно начальника караулу державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС у Кіровоградській області за зловживання впливом (ч.2 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства майор служби цивільного захисту здійснив пропозицію особі, що за неправомірну вигоду у сумі 2200 доларів здійснить вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, щодо його працевлаштування до одного із підрозділів ДСНС в області.

Неправомірну вигоду посадовець отримував у кілька траншів. У вересні 2023 року правоохоронці задокументували отримання ним частини від обумовленої суми неправомірної вигоди, а також необхідний для працевлаштування пакет документів, а за два місяці, коли він отримував другу частину коштів у сумі 1500 доларів, затримали.

Досудове розслідування – ДБР, оперативний супровід – УСБУ в області.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool