У Кропивницькому впродовж дня у водоймах міста потонуло двоє людей

Серпень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

Впродовж 20 серпня до Служби порятунку «101» майже одночасно надійшло 2 повідомлення про виявлені тіла загиблих людей у водоймах м. Кропивницький.

Так, о 15:05 рятувальники виїхали за викликом на р. Сугоклія в районі тупика Рибальського, де виявлено тіло чоловіка у воді. Бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький доставили тіло загиблого громадянина на берег.

О 15:38 надійшло повідомлення про те, що у штучній водоймі в районі проспекту Перемоги виявлено тіло жінки. На місці події з’ясувалось, що допомога по вилученню не потрібна. Тіло вилучене місцевим населенням.

Впродовж 20 серпня до Служби порятунку «101» майже одночасно надійшло 2 повідомлення про виявлені тіла загиблих людей у водоймах м. Кропивницький.

Обставини загибелі, паспортні дані та причини смерті громадян встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool