У Кропивницькому внаслідок сутички чоловік отримав тяжкі травми

Березень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

У такий спосіб 18-річний кропивничанин разом із 19-річним знайомим вирішили провчити кривдника родички одного з них. Внаслідок сутички потерпілий отримав тяжкі травми. За вчинене зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення з обласної лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги було доправлено 51-річного чоловіка з тяжкими ушкодженнями.

Як згодом з’ясувалося, недільного вечора кропивничанин прийшов у гості до знайомої. Під час застілля він образив господиню будинку. Вона відразу ж зателефонувала синові та поскаржилася. Не довго думаючи, 18-річний родич жінки разом зі своїм товаришем вирішив провчити кривдника. Як тільки старший чоловік вийшов на вулицю, отримав від молодших численні удари по тілу. Розправившись з опонентом, парубки пішли у невідомому напрямку.

Травмованого чоловіка побачили перехожі й викликали швидку.
«Працівники поліції встановили місцезнаходження зловмисників. За цим фактом розпочато досудове розслідування за ознаками ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. –

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Особам оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення».

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool